Les Corts

La col·lecció local està ubicada a la planta baixa de la biblioteca,  inclou aquells documents relacionats amb el barri de les Corts, en diferents suports: llibres, revistes, CD, vídeos i altres.

A la biblioteca podeu trobar informació sobre la seva història, edificis emblemàtics (com ara el Monestir de Pedralbes o el Camp Nou), institucions rellevants, urbanisme i títols de revistes que donen informació sobre el barri.

També recull les obres que han creat autors del districte encara que el contingut no faci referència a les Corts, o qualsevol document escrit sobre algun personatge del barri o institució del districte, així com les novel·les ambientades al barri.

La Biblioteca Montserrat Abelló acull l’exposició permanent “De fàbrica tèxtil a equipament de creació i de cultura, 1915-2018”, que recull els trets més característics d’aquest conjunt fabril de les Corts i les seves transformacions durant els anys, fins arribar a l'actual projecte on conflueix en un sol espai una biblioteca innovadora i l'Ateneu de Fabricació digital.