Guies bibliogràfiques: objectius de desenvolupament sostenible

Guies ODS. El 2015 l’ONU va aprovar l’Agenda 2030 sobre el desenvolupament sostenible. L’Agenda compta amb 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

El 2015 l’ONU va aprovar l’Agenda 2030 sobre el desenvolupament sostenible. L’Agenda compta amb 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS), que inclouen des de la defensa del medi ambient, la igualtat de gènere, la salut i el benestar o l’eliminació de la pobresa.

Des de la biblioteca Montserrat Abelló hem preparat 17 guies bibliogràfiques que inclouen una selecció de llibres d’imaginació i de coneixements, pel·lícules, així com una sèrie de recursos digitals sobre aquests propòsits.

Aquestes guies estan destinades als estudiants de Primària, Secundària i Batxillerat. Pretenen donar suport al coneixement dels diferents temes inclosos als reptes, i d’aquesta manera sensibilitzar a tots els alumnes de la necessitat de coordinar-se per poder millorar socialment i econòmicament la nostra societat.

Aquí teniu l’enllaç a les guies, que estem segurs esdevindran un bon recurs per conèixer i treballar tots els objectius.

Fitxers relacionats