IV Festival Maker

Festival maker. Divendres 7 i dissabte 8 de juny. Tallers amb inscripció prèvia.

Un any més, arriba el  Festival Maker a Les Corts el pròxim mes de juny, on s’hi realitzaran activitats i tallers dirigits a infants, joves i adults. Un Festival dedicat a la cultura maker, la cultura del “fem-ho”, vinculada a la creativitat, a la innovació i a les noves tecnologies, amb la voluntat  d’apropar aquesta filosofia i les TIC al barri.

El Festival l’organitzem la biblioteca Montserrat Abelló de Biblioteques de Barcelona , el  Centre cívic Joan Oliver “Pere Quart” , el projecte tèxtil de l’Estenedor i l’Ateneu de fabricació de Les Corts, referents en creació i experimentació digital.

La biblioteca vol ser un espai que se centri en el coneixement, la innovació i en els processos d’intercanvi entre les persones, un lloc de trobada. Per això, volem que el festival sigui un projecte intergeneracional i transversal. El nostre propòsit és donar a conèixer el fons especialitzat de cultura maker de la biblioteca, estimular la creativitat tèxtil i la pròpia confecció de peces, així com difondre la tasca que fan per potenciar la innovació social ciutadana també el CC Pere Quart i l’Ateneu, pel que fa a la formació en eines de fabricació digital. Es tracta, en conjunt d’una jornada per generar coneixement a la vegada que formar-se i experimentar.

La programació consta de diferents espais, tallers tèxtils i de robòtica (alguns amb inscripció prèvia), de l’accés a una Didal Truck, píndoles creatives i d’una activitat amb biomaterials a l’Ateneu de fabricació. A la sala infantil i a la terrassa de la biblioteca es podran realitzar manualitats, experimentar amb bolis 3D i kits de construccions amb material que posem a l’abast de les famílies (els infants a la sala sempre hauran d’estar acompanyats per un adult). Les sales tenen una cabuda limitada.

Totes les activitats són gratuïtes. Consulteu el programa adjunt.

 

Fitxers relacionats