Ciència-ficció a la pantalla

Ciència-Ficció. Nova incorporació documental al Fons Asimov

El nostre fons especialitzat en ciència-ficció s'amplia amb la incorporació d'una important mostra representativa d'obres de cinema i televisió del gènere.

El “Fons Asimov” de ciència-ficció de la biblioteca ampliarà aquest darrer trimestre de l’any obres en format audiovisual, concretament inclourà més de 100 obres de cinema i televisió, i s’anirà incrementant progressivament.

Per tal d’inaugurar aquesta nova incorporació documental a la col·lecció, la Biblioteca Montserrat Abelló, juntament amb la Fundació Asimov, iniciaran el I Cicle de “Ciència-Ficció a la pantalla”. Aquestes xerrades divulgatives per tots els públics serviran d’introducció al fascinant món del cinema i la televisió de ciència-ficció, des dels seus orígens fins l’actualitat.

Des de la seva inauguració el gener del 2020 fins ara, el “Fons Asimov” disposa ja de quasi 3000 títols, composant així una mostra representativa de tota la història del gènere. La Biblioteca Montserrat Abelló ha esdevingut la primera biblioteca pública de tot l’estat espanyol amb la col·lecció més gran de ciència-ficció i s’ha convertit en el primer centre d’accés públic especialitzat en el gènere en tota Europa.