Actualitzem la ‘Guia de Serveis i Equipaments’ de les Corts

La guia inclou informació sobre els equipaments públics, els transports públics i altres serveis municipals fonamentals per als veïns i veïnes.

La guia inclou informació sobre els equipaments públics, els transports públics i altres serveis municipals fonamentals per als veïns i veïnes.

El Districte de les Corts ha publicat una versió actualitzada de la ‘Guia de Serveis i Equipaments’ que recull la informació bàsica (adreça, telèfon, correu electrònic i pàgina web) dels equipaments i serveis públics que hi ha als barris de les Corts.

Els equipaments i serveis públics estan agrupats per àrees (cultura, esports, educació, sanitat, atenció social…), ordenats per barri i assenyalats per un codi numèric en un plànol dels barris de les Corts.

A banda, aquesta versió de la Guia de Serveis i Equipaments s’hi assenyalen amb detall:

  • Els transports públics més propers a cada punt (metro, tramvia, autobús, taxi…), i també s’hi ubiquen els aparcaments reservats per a persones amb diversitat funcional.
  • Altres serveis útils per als ciutadans i les ciutadanes, com ara àrees de joc infantil, àrees de gossos, espais per a esports a l’espai públic (pistes de petanca, cistelles de bàsquet, taules de ping-pong, aparells de fitness urbà, circuits de running…).
  • Els punts de connexió wifi de franc o la ubicació dels quioscos de tràmits per poder fer tràmits administratius.

No et quedis sense la teva guia! Descarrega-la al següent enllaç:

Guia de Serveis i Equipaments de les Corts

Fitxers relacionats