Els autors locals de les Corts s'instal·len a la biblioteca Montserrat Abelló

La biblioteca crea un nou espai dedicat a la col·lecció d'autors locals, amb documents relacionats amb el barri de les Corts. 

La biblioteca crea un nou espai dedicat a la col·lecció d'autors locals, amb documents relacionats amb el barri de les Corts. 

La col·lecció local està ubicada a la planta baixa de la biblioteca,  inclou aquells documents relacionats amb el districte de les Corts, en diferents suports: llibres, revistes, CD, vídeos i altres. A la biblioteca es pot trobar informació sobre la seva història, edificis emblemàtics (com ara el Monestir de Pedralbes o el Camp Nou), institucions rellevants, urbanisme i títols de revistes.

També recull les obres que han creat autors del districte encara que el contingut no faci referència a les Corts, o qualsevol document escrit sobre algun personatge del barri o institució del districte, així com les novel·les ambientades en el barri.

Aquest nou espai s’ha creat amb l’objectiu d’homenatjar les lletres d’aquests autors i autores locals, la seva vinculació amb el districte i el coneixement dels barris.

Cada mes s’exposarà, en un lloc destacat davant de la col·lecció local, una ressenya de l’autor/a i les obres que han cedit, no només perquè la resta del veïnat del territori pugui conèixer la seva literatura, sinó perquè és una manera de crear llaços, de fer comunitat, de crear coneixement.