Sant Andreu contemporani - Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2024

Status:
Altres
Termini de presentació:

Del 01 de febrer al 15 de març de 2024 (ambdós inclosos)

Temes:
Ciutat
2024
Web informatiu:
Web

Última actualització:

“Sant Andreu contemporani” és un programa públic dedicat a la promoció, la difusió i la producció de l’art contemporani emergent organitzat per l’Ajuntament de Barcelona - Districte de Sant Andreu. N’articula la programació a través d’exposicions, de tallers, de conferències, de projectes comissarials, d’un programa educatiu, d’un programa de mediació i d’un programa de residències artístiques, i tots destinats a proporcionar a les persones creadores eines per a la seva professionalització. 

Cada any, Sant Andreu Contemporani convoca el Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas, una convocatòria d’art jove d’abast nacional que inclou quatre modalitats: 

  1. Obra
  2. Projecte
  3. Mediació
  4. Comunicació gràfica 

Poden concursar-hi les persones creadores residents a l’Estat espanyol, nascudes després de l'1 de gener de 1988, a títol individual, i, a més, col·lectius artístics, nacionals o estrangers. En el cas dels col·lectius, es requereix que almenys la meitat de les persones que els integren compleixin els requeriments esmentats. Solament s’admet una proposta o obra per artista en cada modalitat. En cas que una candidatura es presenti a més d’un dels premis, només pot ser guanyadora en una modalitat. Les candidatures guanyadores en edicions anteriors no poden presentar-se a la mateixa modalitat en la qual van ser premiades. 

El termini de presentació és de l’1 de febrer al 15 de març de 2024 (ambdós inclosos).  

Les propostes es poden presentar exclusivament en línia. Trobareu més informació i podreu descarregar-vos els models normalitzats de candidatures al web 

Status:
Altres
Termini de presentació:

Del 01 de febrer al 15 de març de 2024 (ambdós inclosos)

Temes:
Ciutat
2024
Web informatiu:
Web