Subvencions a menors i adolescents entre sis i disset anys per a realitzar activitats extraescolars artístiques, culturals, científiques i tecnològiques i/o esportives, curs 2024/2025.

Status:
En tramitació / resolta
Termini de presentació:

Del 12 de setembre al 07 d'octubre de 2024 (ambdós inclosos)

Temes:
Adolescència i joventut
Cultura
Infància
Ciutat
2024
Accés al tràmit:
Ves al tràmit

Última actualització:

Ajuts a les famílies amb infants i adolescents amb una edat compresa entre els 6 i els 17 anys ambdós inclosos (excepte en el cas dels adolescents amb discapacitat intel·lectual, en què s'amplia fins als 19 anys) que:

  • Practiquin esport fora de l’horari escolar en entitats organitzadores homologades per l’Institut Barcelona Esports.
  • Duguin a terme activitats culturals, artístiques, científiques i tecnològiques fora de l’horari escolar en entitats organitzadores habilitades per l’Ajuntament de Barcelona.

La subvenció s'adreça a les unitats familiars que tinguin uns ingressos iguals o inferiors a 10.000 euros per a cada membre de la unitat familiar.

La renda personal disponible per membre de la unitat familiar es calcularà dividint els ingressos anuals declarats de tota la unitat familiar entre el nombre total de membres que formen part d’aquesta unitat familiar, tenint en compte que se suma un membre més en els casos següents:

  • Quan un membre de la unitat familiar tingui una discapacitat, reconeguda oficialment per la Generalitat de Catalunya, amb un mínim del 33%. 
  • Quan es tingui reconeguda la condició de família monoparental oficialment, per la Generalitat de Catalunya. 

Tindran prioritat tots els sol·licitants que acreditin les rendes més baixes de cada tram de l’import de la renda personal disponible per membre de la unitat familiar fins a exhaurir el número de sol·licituds de cada tram i fins a l’autorització de crèdit aprovat en aquesta convocatòria.

Podeu consultar el llistat d'activitats extraescolars subvencionades als següents enllaços:

Status:
En tramitació / resolta
Termini de presentació:

Del 12 de setembre al 07 d'octubre de 2024 (ambdós inclosos)

Temes:
Adolescència i joventut
Cultura
Infància
Ciutat
2024
Accés al tràmit:
Ves al tràmit