Districte deCiutat Vella

Pausa

Festa Major del Casc Antic 2018

Del 21 de juny al 2 de juliol arriba la Festa Major del Casc Antic dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, amb un munt d'activitats molt variades per a totes les edats perquè el veïnat torni a fer-se seus els carrers i les places de la Barcelona vella. 

Estiu als Jardins de les Voltes d'en Cirés

Bingo, curts, gimnàstica, espectacles, àpats populars, caminades, tallers, festes, revetlla... A l'estiu, en el marc del Pla de Barris del Raval Sud, segueixen les activitats per a petits i grans als Jardins de les Voltes d'en Cirés.

Pla d'Usos 2018

El nou Pla d'Usos, que té l'objectiu de reordenar les activitats comercials i turístiques a Ciutat Vella, posa al centre el benestar i la bona convivència dels veïns i veïnes. Vols saber totes les novetats del nou #PlaUsosCV?

Recuperem Les Rambles per a les persones i la ciutat

Repensem Les Rambles des d’una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, i recuperem-les com a  passeig i espai per a la vida ciutadana.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Raval sud i Gòtic sud posa en marxa projectes per millorar la situació del barri amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Movem el Raval

Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir Ciutat Vella.

Notícies

La Festa de Sant Joan a Ciutat Vella

18/06/2018 - 10:34 h

Festes populars. Fogueres i revetlles populars ompliran de festa els carrers i places per celebrar la nit més màgica de l'any.

KN60lab encara la recta final del seu periple

20/06/2018 - 10:49 h

Pla de Barris. En les setmanes que queden per endavant, s'està donant forma a noves propostes, exposicions de fotos, projeccions de curtmetratges, Raval made i una mostra pels dies de Festa Major.

Presentació del nou Pla d'Usos de Ciutat Vella

20/06/2018 - 10:35 h

Pla d'Usos. El divendres 6 de juliol se celebrarà una jornada al COEIC per presentar el nou Pla d'Usos de Ciutat Vella, l'eina que permet regular la implantació de determinades activitats al territori del districte.

Laboratori feminista de Creació Documental de la Bonne

20/06/2018 - 10:08 h

Feminismes. Un espai de formació, investigació i realització documental des d’on aprofundir en la creació audiovisual i en les cinètiques feministes com a font de debat i reflexió.

Agenda

Taller 'Anima't amb el dibuix'

Art. Per celebrar el seu 125è aniversari el Cercle artístic Sant Lluc convida tots els veïns del barri a una sessió única de dibuix guiada per l'artista Marina Tsartsara.

Quan:
26/06/2018
On:
Plaça Mestres Casals i Martorell

"Revetllassu de Sant Joan"

Festes Populars. El Casc Antic celebra la nit més màgica de l'any amb una gran revetlla dins els actes de la Festa Major del Barri.

Quan:
23/06/2018
On:
Pg. Lluís Companys (als peus de l'Arc del Triomf)

Còmic gegant en viu de 'Dibuixos per Somriures'

Solidaritat. En el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades es realitzarà un còmic gegant amb un guió original al voltant de la problemàtica de les persones refugiades.

Quan:
20/06/2018
On:
plaça Reial

Exporadors de la Reial

Gimcana. Un joc col·lectiu per conèixer a fons alguns secrets de l'emblemàtica plaça.

Quan:
Del 15/06/2018 al 13/07/2018
On:
plaça Reial

Us pot interessar

Webs d'interès