You are here

Projecte Erasmus +

En el marc del projecte europeu Erasmus+, el Conservatori Municipal de Música de Barcelona participa per primera vegada en una trobada d’aquestes característiques. Concretament, el Departament de piano ha organitzat la visita d’una desena d’alumnes i dues professores del Frédéric Chopin State Secondary Comprehensive Music School.

Al llarg de 10 dies, s’han organitzat diverses activitats d’intercanvi: espais de coneixement de les respectives ciutats, història dels centres, dels compositors més rellevants tant de Catalunya com de Polònia, a través de presentacions fetes per l’alumnat dels dos centres. També mostra de les danses populars d’ambdos països. S’han fet duets de piano a quatre mans mixtes, i el professorat de Cracòvia imparteix classes a l’alumnat de Barcelona, i així mateix a l’inrevès.

El projecte inclou visites culturals, assistència a concerts, i també la celebració de dos concerts, un de música de cambra, i un amb prevalència de la música de Frederic Chopin, que tindrà lloc el divedres 17 de febrer a les 17 h a l’Auditori Eduard Toldrà. Entrada lliure.