You are here

Conveni amb la Fundació Pau Casals

Ens plau informar-vos que l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) i la Fundació Pau Casals, han signat un Conveni de col·laboració. En el període 2012-2016 es va signar un primer acord, que ara s’ha recuperat. El nou conveni s’ha signat fins al 2023, i es pot prorrogar dos anys més.

L’objectiu del conveni és propiciar activitats conjuntes i promoure així la figura musical i artística d’un dels noms més universals de la cultura catalana, que, a més va estar vinculat personalment al Conservatori en els seus anys de joventut.

El Conservatori Municipal de Música de Barcelona presentarà concerts de la Fundació Pau Casals, i alumnat, tant del nostre centre, com de les escoles municipals actuaran en l’àmbit de la Fundació, amb l’objectiu de posar en valor i promoure el llegat del gran mestre.

Entre les activitats a fer hi haurà un concert anual promogut per la Fundació Pau Casals, que s’inclourà al cicle Dijous concert,  i xerrades, tallers, classes magistrals i altres propostes que impartiran els músics de la fundació aprofitant que són al Conservatori.