You are here

El Conservatori ret homenatge a Alicia de Larrocha

L’extraordinària pianista catalana Alicia de Larrocha, considerada una de les intèrprets més importants del segle XX,  ens va deixar el 25 de setembre del 2009. El Conservatori vol retre-li  homenatge en aquest desè aniversari, i amb aquesta voluntat, ha organitzat un seguit d’activitats especials.

L’acte inaugural del curs 2019-20 comptarà amb la participació de la sra. Alícia Torra, filla de l’artista i lluitadora incansable per tal de donar a conèixer al món el llegat, les interpretacions, les vivències i la immensa biblioteca de partitures de la seva mare.

Així mateix, el Conservatori   està preparant  una petita exposició de record i homenatge en diferents espais de l’edifici. Aquesta exposició està elaborada  juntament amb l’Arxiu Alicia de Larrocha, a través del seu fons documental. http://fondo.aliciadelarrocha.com

La jornada inaugural del cicle Dijous Concert oferirà al públic el dia 3 d’octubre,  de manera gratuïta,  la projecció del documental “Las mans de Alicia”, de Producciones Doble Banda, amb una sessió prèvia a càrrec de les directores del documental, Verónica Font i Yolanda Olmos.

També estan previstes activitats especials amb els alumnes, com la presentació del catàleg i espai web a càrrec de les persones responsables de l’arxiu, i presentació i  a càrrec de la Mònica Pagès, periodista i autora de la primera biografia de la gran pianista, que porta per títol “Notas para un genio” .