You are here

III Festival Internacional de guitarra Ferran Sor

El Conservatori Municipal de Música de Barcelona serà la seu, entre el 13 i el 18 de setembre, de la celebració del III Festival Internacional de guitarra Ferran Sor.
Al llarg de 6 dies, es duran a terme classes magistrals, a càrrec de prestigiosos pedagogs i concertistes de l’actualitat, així com concerts i conferències, amb la guitarra com a protagonista i eix vertebrador.
Ferran Sor i Muntades (Barcelona 1778-París 1839), està considerat un destacat  referent mundial en la història de la guitarra del segle XVIII. Va ser un extraordinari compositor, a més de concertista i pedagog, les obres del qual s’interpreten i s’ensenyen arreu del món.
L’edició 2021 del Festival, sota la direcció de  Giuliano Bellotti,  estarà dedicada a la memòria del sr. Josep Dolcet i Rodríguez (1961-2020).
En virtut del conveni de col·laboració entre l’Institut Municipal d’Educació i l’associació Ferran Sor, els alumnes i professorat del Conservatori tindran descomptes especials als concerts, així com accés lliure en qualitat d’oients a les classes magistrals i activitats de conferència.
Podeu trobar tota la informació sobre el festival al següent enllaç