You are here

L'Orquestra simfònica i la Banda a l'Auditori de Barcelona

Arriba una de les cites més importants del curs, l’actuació de l’Orquestra Simfònica i la Banda del Conservatori a l’Auditori de Barcelona, al C/ Lepant, el dissabte 30 de març a les 12 h. I serà ja la 14ena edició! En aquesta ocasió, el públic, que de ben segur  omplirà la gran sala de concerts de la ciutat, podrà gaudir de les dues grans formacions instrumentals del CMMB.  Aquest concert tindrà enguany una novetat, ja que comptarà amb una banda convidada, la banda del Conservatori Leopoldo Peñarroja de  la Vall d’Uixó.

A la primera part del concert l’orquestra simfònica,  dirigida per Daniel Gil de Tejada,  interpretarà obres d’Edvard Grieg, Ottorino Respighi  i Georges Bizet. A la segona actuaran conjuntament les bandes del CMMB i del Conservatori de la Vall d’Uixó interpretant Leonardo Dreams de Saül Gómez Soler, Journey Through  Orion de Julie Giroux i Perseus de Satoshi Yagisawa. La direcció de les bandes anirà a càrrec de Beatriz Fernández i Salvador Sebastià.

No hi falteu! Sistema de recollida d’entrades gratuïtes,  obert al públic en general: Es poden recollir dues entrades per persona a la Recepció del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, de dilluns a divendres, entre les 9 i les 21 h. Data límit de recollida: 29 de Març. Es lliuraran entrades fins a esgotar les existències.