You are here

Música amb enginy. Una mirada transversal

“Música amb enginy. Una mirada transversal” és una iniciativa que pretén aprofundir en l’experiència de molts alumnes, que realitzen simultàniament  estudis de música,  i especialitats universitàries altament tècniques, com l’enginyeria, l’arquitectura i les ciències en general.
En el marc de celebració del 50 aniversari de la UPC, les activitats de “Música amb enigny” constitueixen l’eix del del conveni de col·laboració subscrit per la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Institut Municipal d’Educació de  Barcelona.
Al llarg del primer trimestre del curs 20-21, i malgrat les restriccions degudes a la pandèmia, s’han pogut dur a terme les tres convocatòries proposades, a l’entorn de les matemàtiques, l’arquitectura i la intel·ligència artificial.
Us presentem l’article que la professora de piano Mireia Planas, alma mater d’aquest projecte singular, ha elaborat a mode de balanç i reflexió, fent un repàs de cadascuna de les propostes. Aquest article ha servit de base a una entrevista que la revista d’educació de Barcelona ha realitzat al rector de la UPC, sr. Francesc Torras, i a ella mateixa. Podeu consultar-la clicant aquí
Música amb enginy, en la seva primera edició aquest curs, ha resultat una experiència absolutament enriquidora per a tots els qui hi han participat, sigui com a ponents, sigui com a espectadors. Així mateix, ens congratulem de l’elevada quantitat de visualitzacions que han tingut les sessions al canal youtube. Enhorabona!