You are here

PERÍODE DE PAGAMENT CURSOS OBERTS 2020/21

El periode de pagament de les persones admeses als Cursos Oberts 2020/21 ja ha començat (termini del 16 al 25 d’octubre).

Les persones interessades poden consultar l’estat de les seves preinscripcions al mateix mòdul on les van sol.licitar i , en cas d’haver estat admeses, podràn generar el document de pagament.

La formalització de la matrícula comportarà l’acceptació expressa de que les classes es puguin realitzar de forma presencial, mixta o telemàtica quan així s’acordi per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, com a titular del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, per a evitar contagis per la Covid-19, d’acord amb el pla d’organització del centre del curs 2020-2021.

Aprofitem per recordar que tot i que el termini de preinscripcions als Cursos Oberts 2020/21 ha finalitzat us podeu preinscriure en llista d’espera, a través del web del Conservatori.

L’oferta actual incorpora diverses novetats tant en cursos com en horaris, atès el Pla d’Organització del CMMB i les mesures de prevenció actuals contra el Covid-19. Aquí podeu consultar l’oferta actualitzada dels Cursos Oberts 2020-21.