Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

NOTA

A causa de la situació de pandèmia per la Covid19, i en aplicació de les mesures sanitàries de prevenció,  la disponibilitat dels espais del Conservatori Municipal de Música de Barcelona següents: Auditori Eduard Toldrà, Sala Vermella i La Peixera, queda restringida a activitats internes, fins a nou avís.

Ens trobem aquí amb la sala més emblemàtica que ocupa el cor de l’edifici. Rep aquest nom atesa la seva situació central i la proliferació de finestrals que la fan visible des de la planta baixa i les dues plantes superiors. Resta coronada per una claraboia molt treballada amb vitralls originals de gran bellesa.EL 2015 va ser objecte d’una restauració que va permetre recuperar elements originals. A la part superior apareixen 16 noms de grans compositors. La seva acústica molt ressonant la fant especialment atractiva per a audicions i concerts amb instruments ab discret volum sonor. Abans de disposar de l’auditori era emprada com a sala multifuncional, sia pera exàmens i activitats acadèmiques com per a sala de concerts. Du el nom d’Antoni Nicolau qui fou director del Conservatori des del 1896 fins al 1932.

Característiques generals:

  • Espai versàtil idoni per a concerts, presentacions, caterings i altres events
  • Capacitat per a 200 persones
  • 136 m²

Altres espais en lloguer

Auditori Eduard Toldrà
Sala vermella