Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

NOTA

A causa de la situació de pandèmia per la Covid19, i en aplicació de les mesures sanitàries de prevenció,  la disponibilitat dels espais del Conservatori Municipal de Música de Barcelona següents: Auditori Eduard Toldrà, Sala Vermella i La Peixera, queda restringida a activitats internes, fins a nou avís.

Es tracta d’una sala noble situada a la primer planta que conserva part del mobiliari original tot i haber estat restaurada recentment  i millorat el seu aïllament acústic del soroll de la cruïlla Bruc-València.També conserva uns vitralls originals de gran interès arquitectònic.  Du el nom d’Enric Morera qui fou sotsdirector de la llavors Escola Municipal de Música des del 1911 fins a la seva jubilació.

Característiques generals

  • 70 localitats
  • Piano opcional

Altres espais en lloguer

Auditori Eduard Toldrà
La Peixera