Estudi diagnòstic per millorar l'acció comunitària en medi obert.
Estudi diagnòstic per millorar l'acció comunitària en medi obert.
L’Agenda dels infants elaborada per l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona a partir del programa de coneixement Parlen els nens i nenes de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona. L’Agenda recull les 11 demandes de millora del benestar que fan els nens i nenes d’entre 10 i 12 anys de la ciutat de Barcelona i les seves 115 propostes d’actuació.
Informe elaborat per l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona, per encàrrec de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, sobre diferents models d’espais familiars de Barcelona i d’altres ciutats. L’informe descriu quatre principals models de sistemes d’espais familiars i també planteja els principals reptes i algunes estratègies i exemples d’actuació per fer-hi front.
Estudi diagnòstic per avançar en el coneixement de les distintes alternatives existents en el procés d’educació i acollida dels infants de 0 a 3 i dels seus costos, beneficis i avantatges.
Estudi diagnòstic per avançar en el coneixement de les distintes alternatives existents en el procés d’educació i acollida dels infants de 0 a 3 i dels seus costos, beneficis i avantatges.
Document complert del GT Igualtat d'Oportunitats en la Infància del CMBS 2020
Avaluacions per contribuir a la reflexió i aplicació de la inversió en infància de les polítiques de rendes.
Informe d’avaluació sobre el programa Audiència Pública de Nois i Noies de Barcelona, elaborat per l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per encàrrec de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. L’informe inclou una diagnosi sobre el funcionament del programa i també reptes, orientacions i propostes de transformació per tal de millorar-ne i augmentar-ne l’impacte.
Resum executiu de l’Informe d’avaluació sobre el programa Audiència Pública de Nois i Noies de Barcelona, elaborat per l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per encàrrec de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. En ell s’hi recullen les dades clau de la diagnosi d’aquest programa municipal i també els reptes, orientacions i propostes de transformació per tal d’augmentar-ne l’impacte.
Avaluacions del funcionament i l'impacte del programa ‘Camins escolars’, després d’uns anys de funcionament, per tal millorar-ne la seva implementació.
Avaluacions de l’actual model de Patis Oberts, per tal d’aprofundir en el coneixement de les dinàmiques de funcionament.
Avaluació del programa municipal.
El pla de rescat social que incloïa un fons d’ajut d’emergència social per a infants en situació de pobresa per l’agreujament de la pobresa infantil ocasionada per la crisi econòmica es van convocar durant els anys 2015, 2016 i 2017. El informe presenta l’avaluació dels resultats de la convocatòria de l’any 2016.
Avaluació del programa municipal Fons d'Ajuts d'Emergència Social 0-16.
L’Ajuntament de Barcelona va aprovar el desembre de 2014 un “pla de rescat social” que preveu un seguiment de la situació de vulnerabilitat a la ciutat i una avaluació del programa d’ajuts a infants en situació de pobresa per si escau ajustar-ne el disseny. En aquest document es presenta un resum dels resultats d’aquesta avaluació.
Estudi diagnòstic sobre l’avaluabilitat del projecte, l'avaluació del procés i l'impacte del projecte BAOBAB.
Informe elaborat per l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per avaluar el programa municipal Camí escolar, espai amic per encàrrec de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. L’informe analitza el programa a la ciutat de Barcelona, apunta algunes reflexions sobre com hauria de seguir avançant i proporciona eines per poder-ne fer un seguiment i avaluacions posteriors.
Resum executiu de l’informe d’avaluació d’aquest programa municipal elaborat per l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per encàrrec de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. Recull les principals dades de l’avaluació, així com les propostes i eines per a seguir avançant en el seu funcionament i la seva avaluació.
Patis Oberts al Barri és un programa de l’Ajuntament de Barcelona que vol incrementar l’equitat d’accés al lleure. Aquest informe, elaborat per l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per encàrrec de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. L’informe radiografia el seu funcionament, analitza el seu impacte i el compliment dels seus objectius i proposa millores en el programa.