Barcelona celebra el dia mundial dels Oceans

01/06/2023 - 09:39 h

El Dia Mundial dels Oceans, se celebra el 8 de juny i és reconegut per Nacions Unides. Aquest dia recorda a tothom l’ important paper dels oceans en la vida quotidiana: són els pulmons del nostre planeta, alberguen la major part de la biodiversitat global, són una font important d’aliments i medicines i una clau de l’economia que sustenta la vida de milions de persones.

El propòsit del Dia és informar sobre l’impacte dels humans en l’oceà, desenvolupar un moviment mundial de suport i unir a la població en un projecte per a la gestió sostenible de les nostres mars. El tema per al 2023, és “Planeta oceànic: les marees estan canviant” i pretén posar els oceans al centre del desenvolupament sostenible.

El Centre de la Platja, l’espai d’educació ambiental i per a la sostenibilitat referent sobre l’àmbit marí i litoral, i membre de la Xarxa d’ Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB), coordina els esdeveniments que es desenvoluparan a Barcelona al juny en el marc de la celebració del Dia Mundial dels Oceans. Totes les activitats son gratuïtes.

Més informació