Tràmits

 

AVÍS: De forma genèrica, els terminis administratius van quedar restablerts en data 1 de juny. No obstant, en data 19 de maig, ja s'havien reprès els terminis dels procediments d’autorització per a l’execució d’obres i l’inici d’activitats a la ciutat, prioritzant la tramitació dels procediments de HPO i equipaments públics. Més informació

 

En aquest apartat trobareu els principals tràmits de l'àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat que l'Ajuntament posa al vostre abast al Portal de Tràmits a l'abast de ciutadans i empreses, per tal que pugueu fer les gestions telemàticament. No obstant això, alguns d'aquests tràmits i gestions cal fer-los o finalitzar-los de manera presencial. Trobareu tota la informació necessària als enllaços.

Tramitació telemàtica de Llicències d'Obra

L'Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una nova forma de tramitació dels expedients d'obres que permetrà gestionar de forma telemàtica les vostres sol·licituds. Això és possible gràcies al desplegament de l'expedient electrònic de Llicències d'Obra. Requereix disposar de certificat digital, i del projecte o la documentació tècnica de les obres en format electrònic.

Tràmits de Llicències

En aquest apartat trobareu tots els tràmits de llicències urbanístiques que l'Ajuntament posa al vostre abast al portal de tràmits per poder fer gestions per mitjà de la xarxa. No obstant això, alguns d'aquests tràmits i gestions, cal fer-los de manera presencial. Trobareu tota la informació necessària als enllaços.

Tràmits i Cens d'Activitats

En aquest apartat trobareu tots els tràmits associats a la implantació de noves activitats així com els tràmits relacionats amb els expedients d’activitats ja existents que l'Ajuntament posa al vostre abast al Portal de Tràmits, així com la consulta del cens d'allotjaments turístics i el cens de reserva.

Tràmits de Mobilitat

Accedeix a través d'aquest enllaç als tràmits relacionats amb els serveis públics per a una mobilitat activa i sostenible. Des de serveis vinculats amb la bicicleta i el bicing, el transport públic, aparcament, àrea verda, zones d'accés controlat, o altres ajuts i serveis.