Guia per a la compra responsable de jocs i joguines

22/12/2021 - 13:44 h

En el marc de les Mostres de jocs i joguines que acullen els casals infantils de l'Eixample, enguany s'ha publicat la guia "L'edat de les joguines" per saber què cal tenir en compte quan comprem joguines.

Els casals infantils de l’Eixample han editat enguany la guia “L’edat de les joguines“, per promoure un consum crític i responsable de jocs i joguines, fomentant valors com la igualtat i la sostenibilitat, així com la selecció del joc adequat per a cada etapa de desenvolupament de l’infant.

Amb motiu de la celebració de les Mostres de jocs i joguines de l’Eixample, els casals infantils del districte s’omplen durant aquests dies de jocs i joguines perquè les famílies amb infants de 0 a 12 anys disposin d’un espai on poder compartir una estona de joc.

Aquests espais esdevenen una ocasió única perquè pares, mares i criatures descobreixin plegats les últimes novetats lúdiques i educatives del mercat, però també suposen una oportunitat per rebre assessorament professional per la compra de joguines adequades per als infants.

Els jocs i les joguines esdevenen eines per al creixement personal de la infància, fomenten la creativitat, la imaginació, la socialització, l’autoconeixement… Comprar una joguina ha de ser una decisió conscient que tingui en compte tots els factors que la fan o no adient per als infants. La guia “L’edat de les joguines” recull totes les qüestions que cal conèixer per prendre aquestes decisions.