L’exposició itinerant “Per una alimentació sostenible. Actuem!” rep prop de 6.500 visites

30/01/2022 - 11:12 h

Des de l’octubre l’exposició “Per una alimentació sostenible. Actuem!” ha recorregut tots els districtes de la ciutat per promoure el consum saludable i informar de l’impacte del sistema alimentari actual en el nostre planeta. Ara, la iniciativa s’acomiada de Barcelona després d’haver rebut unes 6.500 visites.

L’exposició “Per una alimentació sostenible. Actuem!” és una de les iniciatives programades en el marc de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 i ara acaba el recorregut per Barcelona al Mercat del Fort Pienc, a l’Eixample.

Del total de persones que han visitat l’exposició, 2.000 han estat alumnes d’escoles de la ciutat implicades en la iniciativa i que, durant el curs, han treballat al voltant de l’alimentació sostenible. A més de l’exposició, també s’han organitzat debats, xerrades i tallers adaptats a diferents grups d’edat, en què han participat 500 persones.

Fomentar l’alimentació sostenible també a l’àrea metropolitana

L’exposició té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre els efectes del consum saludable i l’impacte del sistema alimentari en la salut del planeta, l’economia local i el món rural, així com habilitar canals de participació per mitjà d’activitats gratuïtes, lúdiques i experimentals per a escoles i públic de totes les edats.

Un cop acabada l’estada a la ciutat, la instal·lació “Per una alimentació sostenible. Actuem!” començarà el seu viatge per altres municipis metropolitans.