Sessions informatives sobre la prevenció dels incendis domèstics

23/02/2022 - 10:00 h

El cos de Bombers de Barcelona ha engegat un calendari de sessions informatives de prevenció d’incendis domèstics organitzades amb els diferents districtes de la ciutat especialment adreçades a la gent gran.

La iniciativa s’inclou en la campanya de comunicació “Millor prevenir que apagar”, pensada per donar a conèixer a la ciutadania la important tasca del cos de bombers pel que fa a la prevenció de sinistres en general i d’incendis en particular. Mostraran els recursos de què disposen i mesures per prevenir els incendis domèstics, que són els que afecten més directament la ciutadania.

Es tracta d’una sèrie de xerrades adreçades a les persones grans, impartides per dos membres del cos, en què es donaran recomanacions pràctiques sobre com prevenir els incendis domèstics i consells sobre què cal fer en cas que es produeixi un incendi a casa.

A l’hivern, amb la baixada de les temperatures i l’augment de l’ús d’aparells elèctrics i llars de foc per escalfar les cases, augmenten també els accidents relacionats amb el foc. Si en patiu al vostre domicili, heu de trucar al 112 al més aviat possible. Aquí podeu consultar les principals mesures de prevenció.

Per trobar més informació visita la web de Bombers de Barcelona.

SESSIONS

Dimecres 9 de març | 10.30 h

Espai de Gent Gran Transformadors | Ausiàs March 60, 3a planta.

Dimecres 23 de març | 17.30 h

Espai de Gent Gran Montserrat Olivella| Calàbria, 260.

Cal inscripció prèvia

Espai Transformadors. Tel. 937065886. A partir del 28 de febrer des de les 10 h

Espai Montserrat Olivella. Tel. 937061234. A partir del 14 de març des de les 10 h