Un pòdcast amb les lectures premiades del concurs de microrelats 'Comerç a l'Eixample'

07/07/2022 - 09:58 h

La delegació de l’Eixample del Centre de Normalització lingüística ha  creat un nou pòdcast a la seva secció de Píndoles sobre la llengua on es fa la lectura en veu alta dels cinc relats guanyadors del concurs de microrelats ‘Comerç a l’Eixample’.

Els podreu escoltar al blog de la Delegació de l’Eixample, a iVoox i a RC66.

Els relats guanyadors també es poden llegir des d’aquest enllaç. A més, els podreu trobar penjats en aquells establiments i comerços que són protagonistes en cadascun dels relats premiats.

L’acte de lliurament dels premis de la primera edició del concurs de microrelats va tenir lloc el passat 22 de juny a la sala d’actes de la Casa Elizalde. Va ser presidit per la consellera de Comerç del Districte, Isabel Pallejà, i la consellera de Cultura del Districte, Ruth Toribio, que van agrair la iniciativa i van destacar la gran participació i la qualitat de tots els escrits. També va comptar amb la participació de les persones premiades i dels diferents establiments que sortien en els relats guanyadors.

Els premis van ser els següents:

  • 1r premi: En blanc, de Marta Miralpeix
  • 2n premi: L’encanteri, d’Eva Denia
  • 3r premi: La microvida del meu microrelat, de Jordi Barrufet
  • 4t premi: Juguijuga, de Lluís Tarín
  • 5è premi: On són els boscos de posidònia, de Berta Ruesca

El Centre de Normalització Lingüística de L’Eixample i l’Oficina de Promoció Econòmica del districte volen fomentar l’ús de la llengua catalana i donar a conèixer els comerços del districte amb el concurs de microrelats ‘Comerç a l’Eixample’.