Vine a conèixer com serà el futur parc de les Glòries

17/01/2023 - 09:06 h

Les obres del tram central del parc de les Glòries estan a punt de començar. En poques setmanes, els operaris i les màquines ocuparan aquest espai per començar a arranjar el darrer gran àmbit del parc. És per això que des de l'Àrea d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament s'organitza una sessió informativa, que tindrà lloc el dilluns 23 de gener, a les 18 hores, a les seves oficines (avinguda Diagonal, 240, 2a planta), a tocar del parc.

Durant la sessió s’exposaran tots els detalls dels diversos espais que donaran vida a aquest nou pulmó verd, punt de contacte entre els districtes de l’Eixample i de Sant Martí. Per assistir-hi, és necessària la inscripció prèvia a través del següent formulari: Formulari d’inscripció a la sessió informativa.

Les primeres fases del nou parc

Ja fa uns quants anys que el parc de les Glòries es va començar a fer realitat amb aquell primer tram protagonitzat per la Gran Clariana, una espectacular hectàrea de gespa continua que permet gaudir de la natura al mig de la ciutat. Amb la Clariana, també s’obrien altres espais singulars per a la ciutadania, com una superàrea de jocs amb un tobogan gegant.

L’any passat van començar les obres d’un altre tram del parc, la banda de mar, tocant al Museu del Disseny, que comparteix protagonisme amb les obres d’ampliació del tramvia. I ara, amb els túnels viaris subterranis a ple rendiment i la superfície de la plaça de les Glòries sense cotxes, arriba el moment d’iniciar les obres del tram central del parc, justament la part per on passaven els cotxes.