La Festa Activa't omple de vida i moviment el Parc de Joan Miró

26/05/2023 - 12:45 h

Avui, 26 de maig, el Parc de Joan Miró s’ha convertit en l’epicentre de l’exercici físic i la cohesió social a Barcelona amb l’última sessió del programa Activa’t, la Festa Activa’t. Amb 15 anys de trajectòria, l’activitat final d’aquesta iniciativa, que promou la salut i l’activitat física a l’aire lliure entre les persones grans, ha reunit 450 participants aproximadament.

L’Activa’t s’ha establert com una proposta eficaç per incentivar la salut física i mental, la socialització i la prevenció de malalties entre les persones grans mitjançant la pràctica esportiva durant dos dies a la setmana en diferents parcs i jardins de la ciutat. Amb una participació de 1.576 persones, de les quals un 84% són dones, el programa s’ha desenvolupat en 20 emplaçaments diferents arreu dels districtes on els i les esportistes han portat a terme activitats de tai txi i txi kung i exercicis de motricitat i memòria.

En la jornada d’avui, els i les participants de les diferents zones de la ciutat s’han reunit al Parc de Joan Miró, a les 9:30 hores, per celebrar el final del curs. Amb una samarreta especialment dissenyada per l’ocasió, han començat a fer esport i exercicis de motricitat, memòria i relaxació.

L’Activa’t no només ha aconseguit fomentar l’activitat física, sinó també ha facilitat la creació d’un entorn social actiu i saludable. La gran trobada d’avui s’ha presentat com un reconeixement a aquest èxit i com una motivació per encoratjar a més persones a unir-se a aquesta iniciativa en el futur.

Més informació