Nous espectacles familiars accessibles a l’Eixample

04/10/2023 - 09:40 h

L’octubre arriba amb cultura familiar accessible al districte de l’Eixample per garantir el lleure i la participació de tots els infants i les seves famílies.

Els espectacles es porten a terme a diferents centres cívics o centres culturals de la ciutat i aquest és el programa d’octubre:

7 Ratolins

Espectacle de titelles a càrrec de la companyia Petit Bonhom adreçat a infants majors de 3 anys.

Sinopsi: Un temporer rodamón acompanyat de la seva guitarra arriba a una cruïlla de camins. Sense saber quin camí agafar, decideix fer una aturada que aprofita per explicar-nos el conte d’uns ratolins que els ha arribat l’hora de marxar de casa i trobar un nou lloc on viure. El més petit d’ells, protagonista d’aquesta història, aviat descobrirà que la vida fora del cau familiar és plena de perills i dificultats.

  • Duració: 50 minuts.
  • Dijous 5 d’octubre a les 18 hores al Centre Cívic Cotxeres Borrell.
  • Mesures d’accessibilitat: audiodescripció en directe, subtitulació en pantalla i interpretació en llengua de signes.
  • Entrada gratuïta a través d’aquest enllaç o telefònicament al 93 324 83 50.

Tota la informació a la pàgina web del Centre Cívic Cotxeres Borrell.

Womagis, el mag de les paraules

Espectacle de titelles a càrrec de la companyia Kali Teatre adreçat a infants majors de 5 anys.

Sinopsi: Els llibres són màgics, savis, fan viatjar, regiren les idees. Sovint l’Olívia s’enfada amb la seva mare, no s’entenen. Fins que la nena s’endinsa en l’univers de la lectura. Tot llegint, la petita Olívia invoca el mag Womagis i junts descobriran el poder de les paraules per transformar el món i les relacions, crear la realitat on vivim i qui som. Podran vèncer l’Ombra que amenaça i construeix la guerra? D’on sorgeixen les diferents llengües? Servirà tot plegat per entendre’s millor amb la mare?

  • Duració: 1 hora.
  • Diumenge 8 d’octubre al Centre Cultural La Casa Elizalde.
  • Mesures d’accessibilitat: servei de subtitulació, interpretació en llengua de signes, espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda, audiodescripció i dotació d’emissores de freqüència modulada, visita tàctil a l’escenografia de l’espectacle i al vestuari i servei d’argumentació anticipativa.
  • Entrada a 3 euros (IVA inclòs). Compra les entrades a través d’aquest enllaç i consulta les condicions de la compra en la següent pàgina web.

Tota la informació a la pàgina web del Centre Cultural La Casa Elizalde.

Els Espectacles Familiars Accessibles s’organitzen des del Districte de les Corts, l’Eixample, Sant Andreu i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

Més informació