Acte de Cloenda del Projecte Comerç Accessible (CASBA) 2023-2024 a l’Eixample

25/01/2024 - 09:08 h

L’esdeveniment se celebrarà el dimecres 31 de gener a les 15 hores a la sala de plens de la seu del Districte (c. d'Aragó, 311). L'edició d'enguany s’ha dut a terme amb l’alumnat d’arquitectura de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC) i s'han analitzat 52 comerços del carrer del Consell de Cent, amb la participació de l'eix comercial Coreixample.

Els i les estudiants participants presentaran les propostes de millora en accessibilitat sorgides en el marc del projecte durant l’acte de cloenda. A continuació, tindrà lloc una taula rodona sobre l’impacte de les superilles a l’accessibilitat i el comerç, a càrrec de Sandra Bestraten, arquitecta i professora de la UPC-ETSAB. Finalment i per acabar, es podrà gaudir d’un espectacle.

L’esdeveniment disposa de mesures d’accessibilitat, com interpretació en llengua de signes catalana, subtitulació en pantalla i servei de bucle magnètic. A més, es tracta d’un espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

És necessari confirmar assistència a l’acte a través del següent correu electrònic: casba2022.23@gmail.com

El projecte CASBA és un projecte de l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat, nascut el 2013 amb l’objectiu de fer el comerç de Barcelona més accessible i sense barreres. El CASBA sensibilitza als i les estudiants d’arquitectura, el teixit comercial i la ciutadania sobre les necessitats i drets de les persones amb discapacitat. Així, potencia l’accessibilitat del comerç de proximitat i garanteix la inclusió de tothom en la comunitat.

Més informació