Oberta la convocatòria per presentar projectes per al Premi 25N

22/07/2024 - 12:56 h

Ja es poden presentar propostes per al Premi 25 de Novembre, un guardó que, des del 2005, es lliura amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, i en el marc de l’Acord ciutadà per una Barcelona lliure de violència contra les dones. Enguany arriba a la dinovena edició i porta per lema “BCN, espais lliures i segurs”.

Partint de la premissa que la violència masclista és una vulneració greu dels drets humans, el Premi 25 de Novembre vol contribuir a avançar vers la plena ciutadania, l’autonomia i la llibertat de les dones de la ciutat.

Enguany, amb el lema “BCN, espais lliures i segurs”, es vol posar l’èmfasi en el fet de generar pràctiques que ajudin a fomentar espais públics lliures de violència masclista.

L’objectiu de la convocatòria és oferir recursos econòmics i suport institucional que facilitin la materialització del projecte guanyador, que ha de ser inèdit o estar a l’inici de la seva implementació.

Hi poden participar les persones físiques majors de 18 anys, els grups, les associacions i les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona.

La dotació del premi és de 15.000 euros i el termini de presentació de les propostes s’inicia l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i acabarà el 13 de setembre de 2024, a les 23.59 hores.

Més informació