Professor/a: Zero Waste, BCN

En aquesta ruta gastronòmica, viatjarem per diferents racons al voltant de la mar Mediterrània, amb riquíssimes tradicions culinàries.

Aprendrem a fer pasta sense ou des de zero, per donar-li mil formes i farcits possibles. Descobrirem delícies com els variats mezze grecs, la o els divertits arancini d’Itàlia, que a més són una molt bona recepta d’aprofitament. També farem el tradicional cacik de Turquia, i un munt de salses, per amorosir qualsevol plat.

En aquest curs no farem servir carn, peix, ous ni làctics, seran receptes veganes. Treballarem amb ingredients de temporada i proximitat sempre que sigui possible.

Es recomana portar carmanyola per si sobra menjar, tot i que es tastarà allò que preparem a la classe.

Cal avisar si es té al·lèrgia a algun ingredient.

Horaris

Centre Cívic Guinardó

Adreça:
Ronda del Guinardó, 113 - 133
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
el Guinardó
Població:
Barcelona