Convocatòria general de subvencions per al 2022

29/12/2021 - 13:25

El 7 de gener comença el període de sol·licituds de la convocatòria general de subvencions municipals per a 2022, amb prop d’un centenar de línies d’ajuts en àmbits com la cultura, l’esport, l’educació, les cures o la participació, a nivell de districte o de ciutat.

A causa de les incidències produïdes intermitentment al Portal de Tràmits des del dia 20 de gener per causes alienes a l’Ajuntament de Barcelona s’ amplia el termini de sol·licituds de subvenció de la Convocatòria General 24 hores més, fins divendres 28 de gener.

Per tant, el tràmit de la Convocatòria ordinària de subvencions restarà obert per fer sol·licituds fins divendres, 28 de gener,  a les 23:59 hores.

Amb data del 13 de desembre de 2021, s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022. Per optar a aquestes subvencions, s’haurà de tramitar la sol·licitud de manera telemàtica, entre el 7 i el 27 de gener, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits. Per facilitar el procés s’han ampliat les opcions d’identificació digital, que ara admet sistemes com l’IdCAT Mòbil o Cl@ve PIN.

Al web de l’Ajuntament podreu trobar el document de la convocatòria, així com tots els documents necessaris per a la presentació i altra informació d’interès. Si encara us queden dubtes per resoldre, us podeu apuntar a la sessió informativa del Districte d’Horta-Guinardó, que tindrà lloc dilluns 10 de gener a les 17.30 h a la sala Lluís Companys de la seu del Districte (Ronda Guinardó, 49). En l’actual situació de pandèmia de covid-19, el format de la sessió serà híbrid: presencial i alhora telemàtic. Per connectar-vos-hi telemàticament, feu clic aquí.