Torna la Clota Market, la festa tèxtil d'Horta-Guinardó

26/04/2023 - 12:50

Arriba la segona edició de La Clota Market, dissabte 6 de maig d’11 a 20 h. Reserveu-vos la data d’aquesta festa, creada al voltant de tres grans eixos: la moda ètica i sostenible, el comerç de proximitat i el consum conscient. Organitzada per La Clota Cotreball, el Districte d’Horta-Guinardó i Barcelona Activa, amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Cosidores, l’Associació Dona Cançó i l’Associació Hebe.

Les persones assistents hi trobaran una fira tèxtil al Parc de Les Rieres d’Horta, amb marques pròpies de La Clota Cotreball, del Revesstim el Tèxtil, de l’Estenedor i d’altres de la ciutat de Barcelona. També hi seran presents altres projectes artesanals procedents del teixit comunitari del districte.

Tothom podrà gaudir de música en viu (amb les actuacions de La Señorita Julia y sus exs i The Dominics), l’actuació del pallasso Miki Moko per a la canalla, tallers de costura per a tota la família (dins de l’espai groc de La Clota Cotreball a càrrec de les voluntàries del Casal de Gent Gran del Baix Guinardó, de la Fundació Ared, de la Xarxa de Dones Cosidores, de Pulseras Candela, d’El Didal Roig i de Mujeres Pa’lante), xocolatada popular, un photocall per emportar-se un bon record, sortejos i moltes altres sorpreses que no us podeu perdre (com una instal·lació artística que serà una novetat aquest any).

Els assistents també tindran servei de bar durant tota la jornada, que comptarà amb zona de picnic per aquells que es quedin a fer l’aperitiu o a dinar.

Si no vau tenir ocasió d’acostar-vos-hi l’any passat, no us la perdeu enguany!