A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

[CONVOCATÒRIA AMPLIADA] Es busca imatge per al Brot, el festival de música jove de Barcelona

19/04/2022 - 09:55

Joves. Adreçat a artistes de 16 a 35 anys i amb 1125 € com a premi, el 6è Concurs de cartells de Festivals per a joves obre el termini de participació del 21 d'abril al 17 de maig.

Adreçat a artistes de 16 a 35 anys i amb 1125 € com a premi, el 6è Concurs de cartells de Festivals per a joves obre el termini de participació del 21 d'abril al 17 de maig.

El Departament de Joventut engega el 6è Concurs de cartells de Festivals per a joves que promou i/o organitza en col·laboració amb equipaments de diferents Districtes de Barcelona.

Com l’any anterior, en aquesta edició el certamen busca, exclusivament, dissenys originals que ajudin a difondre el Brot, el festival de música jove de Barcelona.

L’obra que resulti guanyadora rebrà un premi de 1125 € i s’usarà com a cartell de la propera edició del festival i en altres elements de difusió.

Com participar al certamen

El concurs s’adreça a artistes de 16 a 35 anys (és a dir, als nascuts i nascudes a partir de l’1 de gener de 1986). Per participar-hi:

  • Llegeix amb atenció les bases completes del concurs​ i elabora, individualment o en grup, el teu disseny o disseny seguint els criteris indicats (pots presentar un màxim de dues propostes, ben diferenciades).
  • Alerta! Com s’indica a les bases, el disseny  ha de ser en vertical i el cartell ha de tenir una mida de 210 x 420 mm.
  • Lliura la teva obra, firmada amb un pseudònim, a través del formulari d’inscripció al concurs. La convocatòria de participació està oberta del 21 d’abril a les 24 hores de l’11 de maig de 2022. [ALERTA! Degut a problemes tècnics amb el formulari d’inscripcions, el termini d’entrega d’obres s’amplia fins a les 24 hores del dimarts 17 de maig].

Per a més informació

Per a qualsevol dubte o comentari, no deixeu d’escriure a l’organització a cartellsjoventut@bcn.cat.

Tan aviat se sàpiga la resolució del jurat, els cartells guanyadors es donaran a conèixer en aquest mateix web, al butlletí, al Twitter i a l’Instagram de Joventut.