Inici » Noticia » Eines per a millorar el teletreball

Eines per a millorar el teletreball

TELETREBALL. La Fundació Factor Humà ha publicat un document sobre teletreball on comparteixen eines per gestionar millor el temps de treball, per treballar col·laborativament i reunir-se a distància.

Teletreball

Sembla que el teletreball ha arribat per quedar-se. Disposar d’eines per millorar la gestió del temps de teletreball serà fonamental per a totes les empreses i organitzacions que decideixin mantenir aquesta modalitat de feina un cop superada la crisi generada per la COVID19.

El diari El País publicava, el 10 de maig, un article que enunciava que “un estudi elaborat per EAE Business School afirma que el teletreball ha passat de representar el 4% abans de la pandèmia a arribar al 88% dels llocs de treball durant el confinament”. Nombroses persones expertes asseguren que el teletreball ha arribar per quedar-se, però “cal trobar l’equilibri entre les necessitats de les empreses i dels treballadors”.

Segons una enquesta realitzada per Colliers Internacional, el 82% de les persones enquestades voldrien teletreballar 1 o 2 cops per setmana un cop superada la crisi generada per la COVID19.

Per tal de poder treballar des de casa, a part de comunicar-nos per correu electrònic i per plataformes que faciliten les videotrucades, hi ha altres eines que poden agilitzar el teletreball, fer-lo més eficient i millor organitzat.

La Fundació Factor Humà ha publicat un document sobre teletreball de molta utilitat on, més enllà de presentar breument conceptes sobre teletreball i els beneficis del mateix, comparteixen eines per gestionar millor el temps de treball, per treballar col·laborativament i reunir-se a distància.

El mateix document conté una breu guia per posar en marxa el teletreball i fer-ne el seguiment. A més a més, comparteix les experiències de dues empreses i les mesures que han implementat, així com una sèrie de materials en línia que poden ser d’utilitat.