Inici » Noticia » Jornada Avancem cap a una organització del temps de treball més saludable, igualitària i eficient

Jornada Avancem cap a una organització del temps de treball més saludable, igualitària i eficient

Jornada. En el transcurs de la Jornada, que es celebrarà el proper 18 de març de 2019 al Recinte Modernista de Sant Pau, tindrà lloc el lliurament de guardons de la 7a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps.

En el transcurs de la Jornada, que es celebrarà el proper 18 de març de 2019 al Recinte Modernista de Sant Pau, tindrà lloc el lliurament de guardons de la 7a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps.

La Jornada, titulada Avancem cap a una organització del temps de treball més saludable, igualitària i eficient, pretén donar a conèixer i posar en valor la innovació en l’àmbit de l’organització del temps de treball que té lloc en les empreses de la ciutat.

L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa i la Xarxa d’empreses NUST, s’emmarca en el Pacte del Temps de Barcelona, un acord de ciutat per una organització del temps més saludable, igualitària i eficient, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona al 2018 juntament amb organitzacions socials i econòmiques de la ciutat.

Després d’una benvinguda institucional centrada en les polítiques de temps en l’àmbit municipal, la prestigiosa Doctora en Ciència Política María Ángeles Durán pronunciarà la conferència principal La innovació en els usos del temps. La investigadora i catedràtica, que ha publicat més de dues-centes obres sobre treball no remunerat, usos del temps, salut, dona, desigualtat i urbanisme, ha estat recentment guardonada amb el Premi Nacional de Sociologia y Ciència Política 2018 del CIS per la seva trajectòria professional convertint-se en la primera dona que rep aquest reconeixement.

A continuació, tindrà lloc el Diàleg sobre l’impacte de les mesures d’organització del temps a les empreses, amb la participació de destacades empreses i organitzacions de la ciutat que exposaran la seva experiència en la implementació de mesures innovadores de conciliació, corresponsabilitat i temps en el marc de l’organització.

Finalment, es realitzarà el lliurament dels guardons a les empreses guanyadores de la setena edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps en la que es van presentar 25 candidatures. Aquí podeu consultar el programa complert.

Inscripcions: l’acte està obert a la ciutadania prèvia inscripció mitjançant aquest formulari. Les places són limitades.

Lloc: Sant Pau Recinte Modernista – Sala Francesc Cambó (c. Sant Antoni Maria Claret, 167 – cantonada c. Cartagena). Horari: de 9.30h a 12h.