Inici » Noticia » Suport solidari per teletreballar eficaçment

Suport solidari per teletreballar eficaçment

TELETREBALL. En aquest context d’augment de treball en remot han sorgit diverses iniciatives com la de la International Association of Microsoft Channel Partners i Altekio per millorar les condicions i establir entorns més favorables.

En aquest context d’augment de treball en remot han sorgit diverses  iniciatives com la de la International Association of Microsoft Channel Partners  i Altekio per millorar les condicions i establir entorns més favorables. Aquests projectes es troben en la línia del Pacte del Temps de Barcelona, un compromís per reconèixer totes aquelles actuacions de les organitzacions de la ciutat que promoguin una gestió del temps més saludable, igualitària i eficient. 

“Todos desde casa” de la International Association of Microsoft Channel Partners és una plataforma que connecta empreses tecnològiques amb persones voluntàries particulars per l’intercanvi de coneixements, eines i recursos. Aquesta iniciativa ofereix eines tecnològiques per col·laborar a distància i assessorament gratuït en remot. Està dirigida principalment a empreses, centres educatius i entitats públiques amb interès per obtenir solucions en teletreball.

La guia “Recomanacions online per reunions satisfactòries” de Altekio ofereix consells sobre l’entorn, les eines, la planificació i el seguiment de les reunions virtuals atenent a l’estalvi de temps per evitar que les reunions s’allarguin més del necessari. Una Guia útil en moments de confinament pel Covid-19 que dona suport per incrementar la productivitat afavorint l’aprenentatge i establint pautes per la cohesió d’equip.