×

Error message

Notice: Undefined index: environment in include_once() (line 676 of /var/www/apps/app0470/www/qualitataire/sites/default/settings.php).

En dies d’episodi ambiental per alta contaminació amb restriccions de trànsit, s'amplia el servei de transport públic d'aquells operadors amb dotacions dins l’àmbit metropolità i s’activa un bitllet de transport específic, la T-aire

Amb la T-verda mediambiental en qualsevol moment també pots obtenir tres anys de gratuïtat en el transport públic a canvi de desballestar el teu vehicle més contaminant.

Mira totes les opcions de mobilitat que tens al teu abast en els teus desplaçaments diaris i tria la que sigui més sostenible. Estalviaràs diners i emissions de contaminants a l’aire. Hi guanyes tu i tothom respirem millor.

T-aire

Aquest títol multipersonal, vàlid en les sis corones metropolitanes, inclou dos viatges integrats que s’han d’utilitzar el mateix dia de la primera validació, mentre duri l'episodi de contaminació amb restricció de trànsit. El preu és el mateix que dos viatges d’una T-10 i està disponible en totes les màquines de venda automàtica dels operadors de transport públic: Ferrocarrils de la Generalitat, Rodalies de Catalunya, TMB i Tram.

AMBTítol integrat de l’AMB

TAMés informació T-aire

T-verda

Títol de transport públic gratuït durant un període de tres anys destinat a les persones empadronades en l’àmbit de l’ATM que acreditin el desballestament recent d’un vehicle contaminant i que es comprometin a no adquirir-ne cap altre durant el període de vigència de la targeta T-verda. Impulsada per fomentar la retirada de la circulació de vehicles contaminants.

TVMés informació de la T-verda

Increment del servei en dies d’episodi

Ampliació del servei en dies d’episodi de contaminació amb restricció de trànsit

En episodis de contaminació amb restricció de trànsit, s’incrementa entorn del 10% l’oferta global de transport públic a la corona metropolitana de Barcelona per fomentar una mobilitat més sostenible. Per una ciutat sense fums.

ATMATM - Reforços en l’oferta de transport públic

Comparteix vehicle i combina’l amb transport públic

En cas que no tinguis alternativa a l’ús de vehicle privat, utilitza el menys contaminant possible, combina sempre que puguis els teus trajectes amb altres mitjans de transport, o comparteix la ruta amb altres usuaris per reduir, en la mesura del possible, les emissions de contaminants a l’aire que respirem. Disposes de diferents punts d’aparcament de vehicle en poblacions metropolitanes per combinar la teva ruta amb transport públic.