Cicle de curtmetratges de temàtica feminista al barri del Congrés-Indians

25/04/2023 - 12:06

Els dies 27 i 30 de maig podrem assistir al passi de diversos curtmetratges que ens ajudaran a reflexionar sobre violències i amor romàntic.

Els passis de curtmetratges es podran seguir en el Casal de Barri Congrés-Indians i el Centre Cívic Can Clariana Cultural. A continuació, et detallem els horaris i el contingut de cada sessió.

27/05

Cicle de curtmetratges: Si ens toquen a una, ens toquen a totes

Lloc: Casal de barri Congrés-Indians

Hora: 18 h

Organització: Districte de Sant Andreu

‘Si ens toquen a una, ens toquen a totes’ és programació cinematogràfica orientada a la sensibilització sobre les violències masclistes. La sessió proposa el visionat de tres peces audiovisuals i la dinamització d’un debat participatiu sobre les discriminacions i les violències que pateixen les noies i les dones, però també sobre les seves estratègies quotidianes de supervivència i resistència. El cicle ofereix els curts ‘Carne’, ‘Cosas de chicos’ i ‘¿Me vais a gritar?’. 

 

30/05

Cicle de curtmetratges: No som mitges taronges

Lloc: Centre Cívic Can Clariana Cultural

Horari: 19 h

Organització: Districte de Sant Andreu

‘No som mitges taronges’ és una programació cinematogràfica orientada a la reflexió sobre les relacions amoroses i el despertar sexual en l’adolescència. La sessió proposa el visionat de tres peces audiovisuals i la dinamització d’un debat participatiu sobre els imaginaris de l’amor romàntic i les possibilitats de construir relacions afectives que s’allunyin dels estereotips de gènere. El cicle inclou: ‘La chamade’, ‘Besar-te com un home’ i ‘Alma’.