Segon passi d'Almisdaè

25/05/2021 - 10:12

Una obra per aprofundir en els jocs de poder entre homes i dones.

Una obra per aprofundir en els jocs de poder entre homes i dones.

Lorca, un dels grans dramaturgs del segle XX, inspira Almisdaè, l’obra de teatre que es podrà veure al Canòdrom. El muntatge teatral fa reflexionar en els jocs de poder entre homes i dones.

L’obra, proposada pel Centre Cívic La Sagrera «La Barraca», és una petita tragèdia ubicada en un poblet a principis del segle XX, on les enveges i les xafarderies vicien l’ambient i podreixen totes les relacions, despertant recels envers tot el que és foraster. Un marc perfecte perquè la hipocresia s’imposi, tot ocultant grans secrets.

Alberto Rizzo signa el text i ha dirigit la María Villarejo, la Cristina Sales, en Carles Vallès i la Rita Ardiaca, l’elenc que, juntament amb ell mateix, interpreten els habitants d’aquest petit poble. D’una hora de durada, ha estat representada durant quatre temporades des que es va estrenar l’any 2010, participant en certàmens universitaris i actuant al circuit professional.

Almisdaè es representarà divendres 11 de juny a les 19.00 h, al Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica (c/ Concepció Arenal, 165). L’entrada és gratuïta i cal reservar-la anticipadament des del web. Recordeu que les places són limitades i si a l’últim moment no podeu venir, us agrairem que retorneu l’entrada per tal que altres persones de la llista d’espera puguin veure l’obra.

Almisdaè també es podrà veure la setmana anterior al Centre Cívic La Sagrera «La Barraca», dimecres 2 de juny a les 19.00 h.