Sold out d'OYE POLO i El nou paradigma: No et perdis els passis que encara tenen places!

03/05/2022 - 11:33

El cicle Calidoscopi cultural ens porta les millors humoristes a tots els espais de Districte: encara et pots apuntar als monòlegs d'Asaari Bibang i Pamela Palenciano i a la resta d'espectacles!

El cicle Calidoscopi cultural ens porta les millors humoristes a tots els espais de Districte: encara et pots apuntar als monòlegs d'Asaari Bibang i Pamela Palenciano i a la resta d'espectacles!

No t’ho pensis gaire perquè les entrades per als primers espectacles ja han volat! Així que fes una ullada als passis que encara tenen disponibilitat i no et perdis el cicle Calidoscopi cultural 2022 dedicat a Dones, humor i feminismes. A continuació, et facilitem tota la programació amb els enllaços per poder inscriure’t. Treu l’agenda i tria les propostes que més t’agraden!

 

Teatre musical DE 9 A 5 al Centre Cívic Can Clariana Cultural (barri del Congrés-Indians): Dissabte 7 de maig a les 12 h i a les 18 h. Inscripcions aquí per al primer passi i per al segon passi. Taquilla inversa.

Taller monogràfic per a dones IMPROFEMINISMES al Centre Cívic Can Clariana Cultural: Dimarts 10 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí.

Taller de memes amb Proyecto Una ANTIFEIXISME CUQUI al Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica: Dimecres 11 de maig a les 17.30 h. Inscripcions aquí.

Teatre ELLES COSAS DE CHICAS al Centre Cívic Sant Andreu: Divendres 13 de maig a les 18.30 h. Inscripcions aquí.

Teatre musical DE 9 A 5 al Centre Cívic Can Clariana Cultural (barri del Congrés-Indians): Dissabte 14 de maig a les 12 h i a les 18 h. Inscripcions aquí per al primer passi i per al segon passi. Taquilla inversa.

Xerrada HUMOR I VENJANÇA amb Rocío Quillahuaman al Centre Cívic Navas: Dijous 19 de maig a les 18.30 h. Inscripcions aquí.

Teatre participatiu LAS FRITAS: HUMOR FEMINISTA al Centre Cívic Bon Pastor: Dijous 19 de maig a les 18.30 h. Inscripcions aquí.

Teatre cabaret EL CHOU DE LAS GLORIAS CABARETERAS al Centre Cívic Trinitat Vella: Dijous 19 de maig a les 19.30 h. Inscripcions aquí.

Monòleg FORASTERAS amb Romina Cocca i Irene Meneguzzi al Centre Cívic Baró de Viver: Divendres 20 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí

Teatre cabaret ASSASSINES al Centre Cívic Can Clariana Cultural: Dissabte 21 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí.

Espectacle de narració DE FADES, FETILLERES I HEROÏNES al Casal de Barri Torre de la Sagrera: Dissabte 21 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí.

Monòleg HUMOR NEGRA amb Asaari Bibang al Centre Cívic La Sagrera: Dijous 26 de maig a les 18.30 h. Inscripcions aquí.

Teatre LA POSIBILIDAD DE al Centre Cívic Bon Pastor: Divendres 27 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí.

Monòleg FEM(HI) HUMOR a l’Espai Jove Garcilaso: Divendres 27 de maig a les 20 h. Inscripcions aquí.

Stand up comedy BRAVES al Centre Cívic Can Clariana Cultural: Divendres 3 de juny a les 19 h. Inscripcions aquí.

Improteatral IMPRODERADAS CLUB al Centre Cívic Can Clariana Cultural: Dissabte 4 de juny a les 18 h. Inscripcions aquí.

Micro obert amb les humoristes Irene Minovas i Marta Bosch a la plaça Ferran Reyes: Dijous 9 de juny a les 20 h. Inscripcions aquí.

Concert LAS OPINÓLOGAS: DIVINAS Y ENCONTRADAS al Centre Cívic La Sagrera: Divendres 10 de juny a les 18.30 h.

Taller d’expressió en clau de gènere HUMOR I RIURES EN MOVIMENT al Centre Cívic Sant Andreu: Dissabte 11 de juny a les 11.30 h. Inscripcions aquí.

Monòleg NO SOLO DUELEN LOS GOLPES, amb Pamela Palenciano al Centre Cívic Bon Pastor. Dimarts 21 de juny a les 19 h. Inscripcions aquí.

Podeu accedir a la programació íntegra del Calidoscopi cultural 2022 clicant a l’arxiu adjunt a aquesta notícia.