Totes les activitats del Calidoscopi i els links per inscriure's!

26/04/2022 - 16:50

El cicle d'enguany està centrat en l'humor fet per dones, eminentment amb una perspectiva feminista, i ens permetrà gaudir de pòdcasts, monòlegs, tallers i micros oberts en diferents espais del Districte de Sant Andreu. No et perdis cap activitat!

El cicle d'enguany està centrat en l'humor fet per dones, eminentment amb una perspectiva feminista, i ens permetrà gaudir de pòdcasts, monòlegs, tallers i micros oberts en diferents espais del Districte de Sant Andreu. No et perdis cap activitat!

El cicle Calidoscopi cultural arriba a tots els espais del Districte de Sant Andreu amb propostes molt diverses que ens faran reflexionar sobre l’humor, el feminisme i la visibilització de les dones dins del sector de la comèdia. Apunta totes les dates i inscriu-te a les activitats que més t’agradin!

Pòdcast OYE POLO des del Centre de Vida Comunitària de la Trinitat Vella: Dimecres 4 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí.

Teatre musical DE 9 A 5 al Centre Cívic Can Clariana Cultural (barri del Congrés-Indians): Dissabte 7 de maig a les 12 h i a les 18 h. Inscripcions aquí per al primer passi i per al segon passi. Taquilla inversa.

Taller monogràfic per a dones IMPROFEMINISMES al Centre Cívic Can Clariana Cultural: Dimarts 10 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí.

Taller de memes amb Proyecto Una ANTIFEIXISME CUQUI al Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica: Dimecres 11 de maig a les 17.30 h. Inscripcions aquí.

Teatre ELLES COSAS DE CHICAS al Centre Cívic Sant Andreu: Divendres 13 de maig a les 18.30 h. Inscripcions aquí.

Concert LAS OPINÓLOGAS: DIVINAS Y ENCONTRADAS al Centre Cívic Trinitat Vella: Divendres 13 de maig a les 20 h. Inscripcions aquí.

Teatre musical DE 9 A 5 al Centre Cívic Can Clariana Cultural (barri del Congrés-Indians): Dissabte 14 de maig a les 12 h i a les 18 h. Inscripcions aquí per al primer passi i per al segon passi. Taquilla inversa.

Pòdcast en directe EL NOU PARADIGMA, AMB NATZA FARRÉ I JUDIT MARTÍN al Casal de Barri Torre de la Sagrera: Dimecres 18 de maig a les 20 h. Inscripcions aquí.

Xerrada HUMOR I VENJANÇA amb Rocío Quillahuaman al Centre Cívic Navas: Dijous 19 de maig a les 18.30 h. Inscripcions aquí.

Teatre participatiu LAS FRITAS: HUMOR FEMINISTA al Centre Cívic Bon Pastor: Dijous 19 de maig a les 18.30 h. Inscripcions aquí.

Teatre cabaret EL CHOU DE LAS GLORIAS CABARETERAS al Centre Cívic Trinitat Vella: Dijous 19 de maig a les 19.30 h. Inscripcions aquí.

Monòleg FORASTERAS amb Romina Cocca i Irene Meneguzzi al Centre Cívic Baró de Viver: Divendres 20 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí

Teatre cabaret ASSASSINES al Centre Cívic Can Clariana Cultural: Dissabte 21 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí.

Espectacle de narració DE FADES, FETILLERES I HEROÏNES al Casal de Barri Torre de la Sagrera: Dissabte 21 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí.

Monòleg HUMOR NEGRA amb Asaari Bibang al Centre Cívic La Sagrera: Dijous 26 de maig a les 18.30 h. Inscripcions aquí.

Teatre LA POSIBILIDAD DE al Centre Cívic Bon Pastor: Divendres 27 de maig a les 19 h. Inscripcions aquí.

Monòleg FEM(HI) HUMOR a l’Espai Jove Garcilaso: Divendres 27 de maig a les 20 h. Inscripcions aquí.

Stand up comedy BRAVES al Centre Cívic Can Clariana Cultural: Divendres 3 de juny a les 19 h. Inscripcions aquí.

Improteatral IMPRODERADAS CLUB al Centre Cívic Can Clariana Cultural: Dissabte 4 de juny a les 18 h. Inscripcions aquí.

Micro obert amb les humoristes Irene Minovas i Marta Bosch a la plaça Ferran Reyes: Dijous 9 de juny a les 20 h. Inscripcions aquí.

Concert LAS OPINÓLOGAS: DIVINAS Y ENCONTRADAS al Centre Cívic La Sagrera: Divendres 10 de juny a les 18.30 h.

Taller d’expressió en clau de gènere HUMOR I RIURES EN MOVIMENT al Centre Cívic Sant Andreu: Dissabte 11 de juny a les 11.30 h. Inscripcions aquí.

Monòleg NO SOLO DUELEN LOS GOLPES, amb Pamela Palenciano al Centre Cívic Bon Pastor. Dimarts 21 de juny a les 19 h. Inscripcions aquí.

Podeu accedir a la programació íntegra del Calidoscopi cultural 2022 clicant a l’arxiu adjunt a aquesta notícia.