Ultra

25/05/2021 - 10:34

Quan un brot psicòtic desencadena una nit plena de veus, llums, sons i cossos.

Quan un brot psicòtic desencadena una nit plena de veus, llums, sons i cossos.

Ella dorm al seu costat. Enmig de la nit, una veu li anuncia que quan l’home que dorm amb ella es desperti, la matarà. Així comença aquesta petita història. A continuació, la visita de tres estranys personatges la conduirà a l’alliberament. El misteri, la violència i la fragilitat de la ment humana convertiran una nit qualsevol en un brot psicòtic ple de veus, llums, sons i cossos.

Del binomi format per l’Eduard García Oñate, dramatúrgia i direcció, i la Georgina Toboso, actriu, en resulta aquesta petita peça que pretén condensar les motivacions de La Visceral amb una proposta teatral que es dirigeix a l’estómac del públic, més que no a la raó.

L’obra, que fa un any que es desenvolupa en residència al Centre Cívic Can Clariana Cultural, és l’òpera prima de la Cia. La Visceral. Després de rodar els curtmetratges Noctámbula (2016) i El mal extraño (2018), Ultra suposa la primera incursió al teatre. A més de la Georgina Toboso suara esmentada, a l’escenari hi pugen l’Àlex Moreu, la Patrícia Garrido Quiñones, en Martí Verdú i en David Sayas.

El Centre Cívic Baró de Viver (c/ Quito, 8-10) és l’espai on es representarà Ultra el divendres 18 de juny a les 19.30 h. Les entrades són gratuïtes i cal inscripció prèvia des del web  del centre. Recordeu que les places són limitades i si a l’últim moment no podeu venir, us agrairem que retorneu l’entrada per tal que altres persones de la llista d’espera puguin veure l’obra.