Barcelona Activa, al costat d'empreses, associacions, i persones autònomes i laborals

19/04/2020 - 23:03 h

Ocupació. La situació provocada per la covid-19 ha afavorit la posada en marxa de telèfons d’atenció, un nou portal per facilitar ajudes econòmiques, i eines de suport a entitats, persones autònomes i empreses

La situació provocada per la covid-19 ha afavorit la posada en marxa de telèfons d’atenció, un nou portal per facilitar ajudes econòmiques, i eines de suport a entitats, persones autònomes i empreses

Nou telèfon d’atenció gratuïta
El nou servei d’atenció telefònica és personalitzat i s’adreça a qualsevol entitat, persona autònoma i sector empresarial en general que tingui dubtes o consultes que es puguin resoldre per part de Barcelona Activa.
El telèfon d’atenció, 900.533.175, gratuït, està actiu els feiners de 9 a 18 h. Les consultes es deriven als serveis o recursos especialitzats que s’adaptin millor a cada cas.

Web informatiu amb recursos econòmics
Barcelona Activa habilita un nou portal informatiu que aplega els recursos econòmics i de suport de totes les administracions, adreçats especialment a microempreses, pimes i persones autònomes, que són els que han patit més la caiguda de la facturació des de la declaració de l’estat d’alarma. El web també dona servei a totes les empreses, cooperatives, entitats o associacions que ho sol·licitin.

Com es poden informar els professionals autònoms, les microempreses i les pimes?
– A través del telèfon d’atenció gratuïta 900.533.175.
– Al portal informatiu hi ha un espai específic amb recursos de totes les administracions, com ara bonificacions i ajornaments de les taxes municipals a les empreses, formació tecnològica al Cibernàrium i altres eines d’interès.

Com es poden informar les entitats, les associacions i les cooperatives?
– A través del telèfon d’atenció gratuïta 900.533.175.
– Les entitats que optin a les convocatòries obertes de subvenció dels programes “Impulsem el que fas” i “Enfortim l’Economia Social i Solidària ESS 2020” disposen d’un servei d’assessorament telemàtic específic.
– A més, al portal informatiu hi ha altres recursos com formacions en línia per a les persones autònomes, empreses i entitats d’ESS, o un repositori de material i informació rellevant per a les empreses d’ESS.