Formacions per treballar a bord de vaixells i creuers

25/10/2018 - 11:46 h

El Pla de barris de la Verneda i la Pau, amb Barcelona Activa, posa en marxa dos nous programes de formació gratuïts

T’agradaria treballar com a mariner a un vaixell o convertir-te en un professional del treball en creuers? El Pla de Barris, conjuntament amb Barcelona Activa, t’ajuden a fer realitat el teu somni a través de dues formacions gratuïtes.

Les inscripcions estaran obertes fins al 15 de desembre. Les places estan limitades i són exclusives per al veïnat del barri de la Verneda i la Pau. Si s’hi està interessat cal enviar un correu electrònic a pladebarris@bcn.cat o bé trucar al 932 346 119 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.30 h, i dimarts i dimecres també per la tarda, de 15.00 a 17.00 h).

Curs per treballar en un creuer

La formació inclou 156 hores (98 hores teòriques i 58 hores pràctiques) d’assistència obligatòria, que es podran fer en un període de vuit mesos. Amb aquest curs podràs obtenir els cinc certificats necessaris per treballar a bord d’un vaixell creuer en diferents rols.

• Formació bàsica en seguretat marítima: coneixements de les possibles emergències a bord i aprendràs com respondre-hi.
Formació sanitària inicial: formació en primers auxilis i en tècniques elementals d’infermeria.
• Formació en bucs de passatge: formació per desenvolupar diferents funcions d’assistència als passatgers en situacions d’emergència mitjançant tècniques de seguretat i salvament.
• Bots de rescat no ràpids: coneixements per portar, en diferents circumstàncies i condicions meteorològiques, embarcacions de supervivència i bots de rescat no ràpids.
• Formació bàsica en protecció marítima: formació per prendre consciència dels aspectes relacionats amb la protecció marítima i contribuir-hi col·lectivament.

Curs per treballar com a mariner de pont

La formació inclou 140 hores (90 hores teòriques i 50 hores pràctiques) d’assistència obligatòria. L’obtenció dels certificats permetran demanar la convalidació de títol recreatiu de patró d’embarcacions d’esbarjo.

• Formació bàsica en seguretat marítima: coneixement de les possibles emergències a bord i com donar-los resposta.

• Curs de mariner de pont: formació per formar part de la guàrdia de navegació, o ser guaita o timoner de vaixells.

 

 

 

Més informació