Millora de l'enllumenat al carrer del Rei Martí

31/03/2021 - 21:39

Sants. A partir del 6 d'abril i fins al maig, s'hi instal·laran llums amb tecnologia led. L'actuació pot comportar talls puntuals de trànsit.

A partir del 6 d'abril i fins al maig, al carrer del Rei Martí es duen a terme obres de millora de l'enllumenat, des del carrer d'Almeria fins al de Gayarre. L'actuació, que forma part del Pla de Renovació Integral (PRI) de l'Enllumenat de la ciutat, pot comportar talls puntuals de trànsit.

Durant aquestes setmanes, s’hi instal·laran noves lluminàries i làmpades amb tecnologia led que milloraran l’eficiència energètica i el rendiment de la instal·lació. En alguns moments, mentre durin els treballs, caldrà tallar el trànsit en algun dels trams del carrer del Rei Martí. L’àmbit on es renova l’enllumenat va des del carrer d’Almeria fins al de Gayarre, passant pels de Cros, Guadiana i Priorat.

El Pla de Renovació Integral de l’Enllumenat vol incrementar la seguretat, l’eficiència energètica i la gestió intel·ligent d’aquest servei bàsic de la ciutat. Es complementa amb les actuacions de la contracta de conservació i manteniment de l’enllumenat públic. L’objectiu no és sempre posar-hi més llum sinó augmentar la sensació lumínica, repartint-la millor i optimitzant-ne el funcionament amb noves tecnologies.