Descobrim els autors i autores que ens visitaran al març

Literatura. Mariana Enriquez, Barbara Kingsolver i David Almond seran alguns dels propers protagonistes de la programació de Biblioteques de Barcelona.

Biblioteques de Barcelona acollirà durant el mes de març diversos Parlem amb. Dijous 7 de març, a la Biblioteca Jaume Fuster, Mariana Enriquez presentarà el seu nou llibre de relats, Un lugar soleado para gente sombría. Dijous 7 de març, a la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero, Vanesa i Elisabeth González parlaran de l’àlbum il·lustrat Oxigena. Dimecres 20 de març, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, Barbara Kingsolver conversarà sobre la seva darrera novel·la, Demon Copperhead. Divendres 22 de març, a la Biblioteca Gabriel García Márquez, Maria Patricia Mulero parlarà d’Escriure la ciutat : la construcció literària de Barcelona a l’època contemporània (1970-2015)

L’escriptor David Castillo participarà a l’homenatge a Ana María Moix i presentació de Detrás del telón el dimecres 13 de març, a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles.

En el marc de la Collita Fresca: presentació de les darreres novetats editorials infantils i juvenils, David Almond, guanyador del Premi Hans Christian Andersen, presentarà El canto del bosque el divendres 15 de març, a la Biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert.

Amb motiu del Dia Internacional dels Boscos, el dissabte 23 de març, Raúl Deamo presentarà Estimada Collserola en el marc de l’itinerari que descobrirà racons, espais de Vallvidrera i del Parc de Collserola.

Durant el mes de març els clubs de lectura rebran la visita de més autors i autores. Dimarts 12 de març, Jaume C. Pons Alorda i el seu Mil súmmums aniran club de lectura de poesia de la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda i Xènia Dyakonova i El conte de l’alfabet aniran al club de lectura general de la Biblioteca Sofia Barat. Dimecres 13 de març, Sara Soler i el seu còmic Us visitaran el club de lectura de còmic de la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte per celebrar el Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere. Dimarts 19 de març, serà el torn de Maria Guasch i la seva novel·la Els fills de Llacuna Park al club de lectura general de la Biblioteca Bon Pastor.

Els clubs de lectura a mida també comptaran amb noms tan diversos com Shaina Joy Machlus al club La paraula més sexy és sí: feminismes i consentiment de la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix. Sergi Pàmies participarà al club A les dues seran les tres de la Biblioteca Gabriel García Márquez. Juana Dolores conduirà el club Marina Tsvetàieva i Anna Akhmàtova: dues poetes russes del segle XX a la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero. Raquel Gámez-Serrano visitarà el club de lectura negra i criminal de la Biblioteca Canyelles per comentar Malabèstia.

Finalment, el dimecres 5 març, el poeta Carles Rebassa coordinarà el laboratori de creació artisticopoètica sobre l’obra de Vicent Andrés Estellés a la Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda.