Reobertura de la Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras

Reobertura. Dilluns 27 de novembre la biblioteca reobre les seves portes.

A partir del 27 de novembre, la Biblioteca Les Corts – Miquel Llongueras reobre les portes després d’un període de tancament per obres de millora.

Entre les millores destacades hi ha l’ampliació de l’espai multimèdia i la renovació dels ordinadors, l’adquisició de mobiliari nou i la incorporació de la terrassa als espais de la biblioteca, així com la millora de l’àmbit climatització i la insonorització d’algunes zones de la biblioteca. És una renovació en profunditat en l’àmbit estructural i funcional per fer d’aquest equipament un lloc encara més acollidor, sostenible i accessible a tothom.

Aquestes obres han estat part de: “Renovem la Biblioteca Les Corts – Miquel Llongueras” un dels vuit projectes guanyadors del Districte de les Corts dels primers pressupostos participatius Decidim Barcelona. Amb un pressupost total de mig milió d’euros s’ha modernitzat un equipament que tot just l’any passat va complir dues dècades de funcionament i servei a les persones.  L’actuació s’ha dut a terme en un pla per millora de les biblioteques amb l’objectiu d’adaptar-les al nou model de biblioteca pública que concep el servei com un espai on la ciutadania té un paper principal.

La Biblioteca Les Corts – Miquel Llongueras reobre les seves portes amb molta il·lusió i ganes de mostrar totes les millores de l’equipament als seus usuaris i usuàries i amb el desig de seguir oferint el servei de qualitat que la caracteritza.

Més informació