Cinema a l’aire lliure: torna el Pantalla Barcelona d’estiu!

A Nou Barris, projeccions a la plaça de Can Basté i al Parc de l’Aqüeducte entre el 25 de juny i el 25 de juliol

A Nou Barris, projeccions a la plaça de Can Basté i al parc de l’Aqüeducte entre el 25 de juny i el 25 de juliol

Carrers, places i parcs de tot Barcelona tornaran a convertir-se en sales de cinema a la fresca durant tot un mes. El cicle “Pantalla Barcelona” de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona i la col·laboració de l’Acadèmia de Cinema Català, il·lumina dotze pantalles a l’aire lliure amb vuit produccions recents.

A Nou Barris, les projeccions seran a la plaça de Can Basté i al parc de l’Aqüeducte. En tots dos casos, es fan a través del CC Can Basté i el de la Zona Nord, respectivament.

La cartellera d’estiu presenta fins a quaranta-cinc projeccions. Entre el 25 de juny i el 25 de juliol, es podrà veure 20.000 especias de abejas, d’Estibaliz Urresola; Las buenas compañías, dirigida per Sílvia Munt; Loli Tormenta, l’última pel·lícula d’Agustí Villaronga; Suro, de Mikel Gurrea; Tadeo Jones 3, d’Enrique Gato; Te estoy amando locamente, sota la direcció de l’Alejandro Marín; Upon entry, a quatre mans entre Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez; i Vasil, dirigida per l’Avelina Prat.

Com en anteriors edicions estiuenques, les sessions de cinema es complementen amb una selecció musical prèvia del productor i DJ Dani Kongo, que funciona com una banda sonora alternativa de cada film.

L’entrada és gratuïta i no cal reservar localitats tot i que hi ha aforament limitat. Seguiu el cicle a les xarxes amb l’etiqueta #PantallaBCN i digueu-hi la vostra!

Podeu consultar les vuit pel·lícules, descarregar la graella en PDF o bé mirar el calendari per dies i organitzar-vos l’agenda al vostre gust.