Degustació 'Maridatge de vins i caves amb xocolata'
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata26/01/2025
La xocolata i el vi tenen més en comú del que sembla. L’origen i varietat del cacau i del raïm i les diferències en els processos de fermentació i elaboració donen com a resultat dos productes molt complexos. Els aromes, sabors i matisos s’uneixen en un tast diferent que complementa els vins i caves amb DO Penedès amb xocolates bean to bar (de la fava a la rajola) elaborades a l’obrador de la Fundació del Gremi de Pastisseria.
L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller.
Adreçat a adults majors de 18 anys
-
- Telèfon
- Tel.: 932687878
- Fax: 932687879
-
- Web
- https://museuxocolata.cat/activitat/maridatge-de-vins-i-caves-amb-xocolata/
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Horaris
Dies | Hores | Preus | |
---|---|---|---|
Diumenge | a les 12.30 h | Entrada general: 21 € |
Observacions
Cal inscripció prèvia.
Durada: 1:30 hora